REGISTRUL URBANIŞTILOR DIN ROMÂNIA
Str. Tudor Arghezi, Nr. 21, Etaj 6, sector 2, Bucureşti, cod 020943
Tel./Fax: 0213118338, 0314251383, 0314251382(contabilitate)
E-mail: secretariat@rur.ro, office@rur.ro

Informare


Subiect: Constituirea noului Consiliu Superior al Registrului Urbaniștilor din România


Vă informăm că nici până la această dată nu a fost posibilă constituirea noului Consiliu Superior al Registrului Urbaniștilor din România .
Având în vedere cadrul legal ce guvernează organizarea și funcționarea RUR, Consiliul Superior fiind singurul organ de conducere al RUR, iar Președintele RUR (reprezentant legal și ordonator principal de credite) fiind ales de către Consiliul Superior dintre membrii săi, se pot ușor înțelege dificultățile cu care ne-am confruntat în ultimele luni, instituția noastră aflându-se, practic, într-un blocaj în privința unor activități de o importanță deosebită, unele având și caracter de urgență, în present secretariatul avand numai activități curente,
se conturează clar gravitatea situației actuale și necesitatea unor acțiuni urgente din partea autorității de nominare care nu și îndeplinit încă obligațiile legale prevăzute de art. 6 alin. (2) din Regulamentul referitor la organizarea şi funcţionarea Registrului Urbaniştilor din România,aprobat prin Hotărârea nr. 101/2010 a Consiliului Superior al RUR, astfel încât să se ajungă la constituirea noului Consiliu Superior al RUR în cel mai scurt timp posibil.

 

Director executiv, arh. Liliana- Elza PETRISOR

Birouri teritoriale


rur

In cursul anului 2009 Consiliul Superior a aprobat înfiinţarea a trei birouri teritoriale în municipiile Timişoara, Cluj - Napoca şi Iaşi. Activitatea desfăşurată o puteţi urmări în site, în secţiunile dedicate.
Catre specialistii inscrisi in TABLOUL NATIONAL AL URBANISTILOR:

Avand in vedere faptul ca RUR nu are inca in functie un serviciu de expertiza, va rugam sa ne comunicati, cat mai urgent posibil, la adresa secretariat@rur.ro sau office@rur.ro, cine este de acord sa intocmeasca un punct de vedere, in calitate de specialist, la dosarul unei cauze in instanta, impreuna cu datele d-vs de contact care sa fie transmise instantei de judecata. Totodata, va aducem la cunostinta faptul ca punctul de vedere necesar in cauza, este solicitat persoanei desemnate dintre cei care isi dau acordul, in calitate de specialist, in conformitate cu dispozitiile Art. 330 alin. 3 din CODUL DE PROCEDURA CIVILA, si nu de expert.

10 iunie 2019

In atentia candidatilor pentru dobandirea dreptului de semnatura

Va aducem la cunostinta ca in luna iunie nu va avea loc sesiunea de atestare/examinare pentru dobandirea dreptului de semnatura pentru documentatii de amenajare a teritoriului si de urbanism.

Vom reveni cu detalii referitoare la urmatoarea sesiune.

Multumim pentru intelegere.